keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kesää odotellessa

Vaikka vielä keväästä ja kesästä ei merkkejä kovinkaan paljoa näy ja pakkanenkin vielä paukkuu yli 15 asteen lukemissa, niin ajatukset käyvät kohti kesää. Ompelin neidille kesäksi pari mekkoa jo odottamaan. Keltainen pilvitrikoo sai ensiksi neidiltä kielteisen vastaanoton, koska keltainen ei ole hänen lempivärinsä tällä hetkellä. Pinkki on nyt SE väri jota pitää olla ja paljon. Lupasin kumminkin ommella mekkoon my little pony- aplikaation. Tämä violetti yksisarvinen on tytön lempiponi (ponin tyttö nimennyt Heli sähkösarveksi)

Kaavana on ottobren 3/09 starwberry-tunikka koossa 120cm .Helmaa on pidennetty ja neiti halusi ehdottomasti helmaan rimpun. 


Toinen mekkon kaavana on otobre 4/11  Carrot muffin-kaava koossa 122cm.  Kankaana pinkki sienitrikoo jonka olen ostanut facebookin kangashamstereista. Lisäsin mekkoon taskut sivusaumoihin.
Pikkuvelikin sai uuden puseron.  Kaava More gray 4/11 kokona 98cm. Joko poika on kasvant valtavasti pituutta, tai kaavan mitoitus on niukka koska paita oli iso vain hihoista. Pojan tarkkaa pituutta en tiedä (jossain 86-90 cm paikeilla luulisin) Parin viikon päästä olisi 2v neuvola, eikohän siellä nähdä kuinka paljon talven aikana on pituutta tullut. 1 kommentti: