Munaton, maidoton ja luontaisesti gluteeniton muffini
10 isoa muffinssia
150 g sinistä keijua
1,5 dl sokeria
1 kpl banaani tai muuta hedelmää, soseena 1 dl
2 dl tattarijauhoa
2 dl maissitärkkelystä (Maizena)
2 tl leivinjauhetta
1 dl kuumaa vettä
1 kpl banaani tai muuta hedelmää, soseena 1 dl
2 dl tattarijauhoa
2 dl maissitärkkelystä (Maizena)
2 tl leivinjauhetta
1 dl kuumaa vettä
( Rouhittua suklaaata/ marjoja)
Pehmeä rasva ja sokeri vaahdotetaan, soseutettu banaani lisätään margariinivaahtoon.
Jauhoihin sekoitetaan leivinjauhe.
Lisätään vuorotellen jauhoseos sekä vesi.
Taikina jaetaan muffinssivuokiin.
Paistetaan 200 ºC 10 minuuttia.
Päälle sulatin n. 100g tummaa suklaata ja 1 rlk sinistä keijua. Pikkuneiti hoiti koristelupuolen prinsessa nompparelleilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti