Pohja:
5 dl jauhoja gluteenitonta jauhoa ( mulla oli n 3 dl hienoa jauhoa ja 2 dl karkeampaa jauhoa)
3dl sokeria
3rkl kaakaojauhetta
2tl leivinjauhetta
3tl vanilliinisokeria
100g maidotonta margariinia (sininen keiju,sulana)
2dl kiehuvaa vettä
Täyte:
Apsikoosimarmelaadia
Kuorrutus:
75g sinistä keijua
3rkl soijamaitoa
tomusokeria ( reilu 1/2 pakettia)
100g Tummaa suklaata
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon rasva ja vesi. Paista 175 asteessa n.45 minuuttia.
Anna kakun jäähtyä, halkaise kakku ja laita väliin marmeladi.
Valmista kuorrutus. Sulata suklaa, ja rasva. Lisää maito. Lisää tomusokeria kunnes kuorrute on tarpeeksi pakua että sen voi levittää kakulle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti